ANA SAYFA 
 KTFF 
 MİLLİ TAKIMLAR 
 LİGLER 
 KUPALAR 
 BİLGİ BANKASI 
“Telsim Süper Lig İlk Yarının En İyi 11’i” yarışması başladı 13/01/2012
“Telsim Süper Lig İlk Yarının En İyi 11’i” yarışması başladı
2011 – 2012 Futbol Sezonunda Telsim  Süper  Lig yer alan takımların futbolcularından oluşturulacak olan “Telsim Süper Lig İlk Yarının En İyi 11’i” yarışması başladı.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği, KKTC Futbolcular Derneği ve Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin 17 Ocak 2012 tarihi Salı gününe kadar belirlenen ilk 11’lerden karma olarak oluşturulacak “Telsim Süper Lig İlk Yarının En İyi 11’i” için Telsim tarafından SMS (Kısa mesaj) yarışması başlatıldı.

Yapılacak SMS Yarışması, 17-23 Ocak 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. SMS Yarışması ile ilgili detaylar, Telsim tarafından duyurulacaktır.

Telsim tarafından 26 Ocak 2012 tarihinde yapılacak olan gecede ise, “Telsim Süper Lig İlk Yarının En İyi 11’i”ne seçilen futbolculara ödülleri verilecektir.  


Kaynak: KTFF
Diğer Haberler :
Kıbrıs Barış Kupası’nın 50. Yılı sebebiyle resepsiyon düzenlendi
KTFF Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı | 14.06.2025
Teknik Direktör / Antrenör kurs tarihleri belli oldu
KTFF ile Asbuzu Ticaret arasında U16 Ligi için sözleşme imzalandı
AKSA Ligleri'nde 2022-2023 sezonu fikstürü bugün çekilecek
Site İçi Arama

KTFF Kurullar
Yönetim Kurulu
Merkez Hakem Kurulu
Tahkim Kurulu
Disiplin Kurulu
Bölge Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi Kurulu
Etik Kurulu
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu
Eğitim-Üst Kurulu
Sağlık Kurulu
KTFF Teşkilatı